Skilsmissen

Du er blevet skilt, og står alene i en ny virkelighed.
Hvordan får du taget afsked med det liv, du har haft med din partner? Hvordan finder du vej i et nyt liv som alenemor eller alenefar? Og hvad med alt det praktiske omkring skilsmissen, bolig, økonomi mv.?

Børnene skal leve med forældrenes skilsmisse.
Det kan betyde flytning, ny institution og et liv på skift mellem mor og far. Også børnene skal til at fungere i en ny hverdag, hvor sorgen og savnet er en del af deres nye livsvilkår.

Efter skilsmissen melder mange nye udfordringer sig.
Hvem skal være hos hvem – og hvornår? Hvordan får vi lavet ordninger, der bedst muligt støtter op om børnenes behov? Og hvordan gør vi med ferier og juleaften? Og når en ny partner kommer ind i billedet, hvordan gør vi så med “dine”, “mine” og “vores” børn?

 

Skilsmisserådgivning

Skilsmisserådgivning tager udgangspunkt i den konkrete situation, som du/I befinder jer i. Den kan målrettes både mod dig, der står alene efter en skilsmisse, og har brug for at få snakket om din nye virkelighed som alenemor eller alenefar. Rådgivningen kan også målrettes mod begge parter, der har et ønske om at skabe de bedst mulige rammer for børnenes nye hverdag.

Ved den første afklarende samtale aftales det videre forløb afhængigt af din/jeres situation og de konkrete behov.

Akut brug for hjælp?

Ring 23 96 10 54 eller brug kontaktfeltet herunder.