Parforholdet

Oplever du, at irritation og skænderier fylder i jeres parforhold?
Måske synes du, at det altid er dig, der står med det praktiske i hjemmet. Måske bliver du irriteret over, at din partner ikke naturligt tager sin del af ansvaret. Det starter som irritation, men ofte ender det i et større skænderi.

Er jeres forskelligheder blevet et problem?
Måske oplever I det, når der skal investeres, når I drøfter livet, eller når ferien skal planlægges. Jeres forskelligheder fører til uenighed, og I ender op med en manglende forståelse for hinandens ønsker og behov.

Det kan også være, at den ene af jer sidder tilbage med uindfriede forventninger.
Livet med partneren blev ikke, som du havde troet. Åbenheden og respekten for hinanden udebliver både på det følelsesmæssige og seksuelle plan.

Parrådgivning og parterapi

I parrådgivning og parterapi mødes vi til et samtaleforløb, hvor vi i en åben atmosfære vil drøfte de udfordringer, som I oplever i jeres parforhold. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov vil vi sammen lytte os ind til jeres historie, så I kan finde nye veje i parforholdet. I vil få mulighed for at sætte ord på jeres udfordringer, og I vil få redskaber til at arbejde med jeres egne kompetencer, så I selv finder frem til de løsninger, der er udviklende for jer.

Den første samtale er en afklaringssamtale for begge parter, hvor vi aftaler et forløb, der imødekommer jeres ønsker og behov.

Akut brug for hjælp?

Ring 23 96 10 54 eller brug kontaktfeltet herunder.